over f.agency

F.AGENCY behartigt de belangen van creatieve talenten waarbij kwaliteit en zorgzaamheid hoog in het vaandel staan. Een exclusief management waarbij de cliënt ontzorgd wordt op het hoogste niveau en waarbij er gezamenlijk gewerkt wordt aan het hoogst mogelijke resultaat; het uiterste uit een carrière halen!

template management png
foto: Ivo van der Bent
Yentl en de Boer 3

tourneeplanning

F.AGENCY verzorgt de tourneeplanning voor artiesten in theaters, openluchttheaters en poppodia. F.AGENCY werkt daarbij nauw samen met Breijwerk.

 

De voorstellingen van Yentl en de Boer zijn vanaf het seizoen 2022-2023 exclusief te boeken bij F.AGENCY.

template tourneeplanning png

f.agency &
Breijwerk

F.AGENCY werkt samen met Breijwerk, het impresariaat & management van Claudia de Breij, Peter Pannekoek, Alex Ploeg, Daniëlle Schel en Teun van der Elzen. F.AGENCY en Breijwerk delen daarbij ervaring en expertise.

Daarbij ondersteund F.AGENCY in het management van de artiesten van Breijwerk en het produceren van hun voorstellingen. 

beijwerk-logo-gif
Yentl en de Boer De Serie
Yentl en de Boer De Kampvuursessies
Alex Ploeg Ego
Yentl en de Boer De Serie
Yentl en de Boer De S
Yentl en de Boer De Kampvuursessies
Yentl en de Boer De K
Alex Ploeg Ego
Alex Ploeg Ego
template producties png

produceren

F.AGENCY produceert ook. Zowel theater als film en tv. Met veel ervaring en expertise op alle vlakken van het produceren is F.AGENCY in te huren voor elke productieklus.

 

In 2021 produceert F.AGENCY de televisieserie 'Yentl en de Boer de Serie' en de theatervoorstellingen van Yentl en de Boer en Alex Ploeg.

Foto-Fleur vierkant

f.agency =
Fleur Boots

Fleur groeide op in Amsterdam en volgde daar na haar middelbare school de Opleiding Productie Podiumkunsten aan de Amsterdamse Theaterschool. Na een korte periode als freelancer vond ze haar plek bij Bos Theaterproducties waar zij intern carrière maakte; begonnen als productieassistent in 2010 werd zij in 2018 hoofd productie & ontwikkeling.

Het werken met talentvolle acteurs en theatermakers en ze helpen hun ideeën goed vorm te geven vond Fleur het leukste onderdeel van haar vak. Vanuit haar succesvolle samenwerking met Yentl en De Boer ontstond het idee om voor zichzelf te beginnen. Sinds 2020 doet ze dat onder de vlag van F.AGENCY.

F.AGENCY is bewust een kleinschalig kantoor, zodat er voldoende ruimte is om iedereen de aandacht en tijd te geven. Behalve het goed regelen van de financiële afspraken van de door haar vertegenwoordigde artiesten zet Fleur nog steeds met plezier haar productiekennis in en denkt actief mee met haar talenten over hun producties en de richting van hun carrière.