over f.agency

F.AGENCY behartigt de belangen van creatieve talenten waarbij kwaliteit en zorgzaamheid hoog in het vaandel staan. Een exclusief management waarbij de cliënt ontzorgd wordt op het hoogste niveau en waarbij er gezamenlijk gewerkt wordt aan het hoogst mogelijke resultaat; het uiterste uit een carrière halen!

 

F.AGENCY produceert ook. Zowel theater als film en tv. Met veel ervaring en expertise op alle vlakken van het produceren is F.AGENCY in te huren voor elke productieklus.

 

F.AGENCY is veelzijdig en is beschikbaar voor allerlei verschillende werkzaamheden in theater, film en/of tv sector. Denk bijvoorbeeld ook aan het ontwikkelen van concepten en voorstellingen of aan het aanvragen van subsidie. Neem contact op voor meer informatie!

Flexible

Fortunate

Funny

Fleur

Fuck-it

Functional

Fantastic

Feminin

Flowery

fe&male

Funky

Fortifying

foto-Babs2

f.agency =
Fleur Boots

Fleur groeide op in Amsterdam en volgde daar na haar middelbare school de Opleiding Productie Podiumkunsten aan de Amsterdamse Theaterschool. Na een korte periode als freelancer vond ze haar plek bij Bos Theaterproducties waar zij intern carrière maakte; begonnen als productieassistent in 2010 werd zij in 2018 hoofd productie & ontwikkeling.

 

Het werken met talentvolle acteurs en theatermakers en ze helpen hun ideeën goed vorm te geven vond Fleur het leukste onderdeel van haar vak. Vanuit haar succesvolle samenwerking met Yentl en De Boer ontstond het idee om voor zichzelf te beginnen. Sinds 2020 doet ze dat onder de vlag van ‘F.Agency’. De nadruk ligt op theater maar ook van film- en televisiewerk heeft Fleur meer dan voldoende kennis in huis.

F.Agency is bewust een kleinschalig kantoor, zodat er voldoende ruimte is om iedereen de aandacht en tijd te geven. Behalve het goed regelen van de financiële afspraken van de door haar vertegenwoordigde artiesten zet Fleur nog steeds met plezier haar productiekennis in en denkt actief mee met haar talenten over hun producties en de richting van hun carrière.